Registratie

De voorbije dagen en weken hebben wij een grondige analyse gemaakt van de situatie die ontstaan is na de annulering van het concert van 13 maart 2020 in deSingel en van de impact van de hele coronacrisis op de verdere werking van Le Concert Olympique. Daarbij zijn wij  tot de vaststelling gekomen dat het voor ons onmogelijk is om de productie met de Negende symfonie van Beethoven binnen een redelijke termijn te hernemen, hetgeen wij uiteraard om vele redenen betreuren.

Indien u de terugbetaling wenst van de tickets die u aangekocht heeft voor het concert van 13 maart, vragen wij u om vóór 1 mei 2020 een aanvraag tot terugbetaling in te dienen via dit invulformulier. Wij zorgen dan voor een snelle afhandeling.

Maar het staat u vanzelfsprekend vrij om dat niet te doen. Het feit dat de productie geannuleerd werd, weegt zwaar op onze werking. Indien u beslist om geen compensatie te vragen, zouden we u daar bijzonder erkentelijk voor zijn. Op die manier zou u een kleine bijdrage leveren die Le Concert Olympique in staat stelt om deze moeilijke tijd door te komen. Indien u voor deze optie kiest, graag ook vóór 1 mei 2020 bevestigen via het invulformulier. 

Wij danken u alleszins van harte voor uw steun en hopen dat wij elkaar zo snel als mogelijk terugzien tijdens onze concerten. 

Met vriendelijke groet 

De Raad van Bestuur en het management van Le Concert Olympique

Registratie
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x